CoreTalent_pics_v11.jpg
CoreTalent_pics_v11.jpg

OM CORE TALENT


SCROLL DOWN

OM CORE TALENT


 
 

FRAMGÅNGSRIKA SAMARBETEN MELLAN IDROTTARE OCH FÖRETAG

 
 

Keith Karlsson Astor har arbetat professionellt med idrott sedan 1979. Först som klubbchef för IK Brage där han var en del av framgångssagan från division 3 till Europaspel. Från lagidrott och fotboll gick resan vidare till att arbeta med individuella elitidrottare. Gunde Svan var först ut 1983 och sedan dess har många av våra största stjärnor samarbetat med Keith. 

 

"Min största drivkraft är viljan att utvecklas som skidåkare. Genom att jobba med detaljerna såväl som med helheten strävar jag att komma så bra förberedd till vinterns tävlingar som jag bara kan. För att jag ska ge mig själv en ärlig chans att ha fokuseringen på utveckling behöver jag engagerade och kunniga människor runt mig. Här är Keith en viktig pusselbit när det kommer till arbetet med mina samarbetspartners."

Charlotte Kalla

 

Keith är en stor kreatör och är bland annat initiativtagare till Domus Sport Fotbollsskola, Dalecarlia Cup, Active Life Foundation och Svenska Idrottsgalan.

 

Idag leder han företaget Core Talent som hjälper idrottare utifrån vårt genomarbetade client management-koncept. Vi skapar också attraktiva evenemang runt våra idrottares tävlingar i Sverige och runt om i världen. Arbetet gör Keith tillsammans med medarbetare i ett nätverk där han plockat de bästa inom försäkring, finansiering, banker, rekrytering, försäljning, personligt varumärke med mera.

 

 

"Keith är något så unikt som en otrolig idéspruta som sen dessutom översätter tankar och drömmar i handling. En av hans tidigare aktiva sa ofta på vackraste dalmål; ”ingenting är omöjligt”. Och det är en fras som passar väldigt bra in på Keith som manager. Han är bara bäst helt enkelt!”

Sanna Kallur