CoreTalent_pics_v8.jpg
CoreTalent_pics_v8.jpg

FRAMGÅNGSRIKA SAMARBETEN MELLAN IDROTTARE OCH FÖRETAG


SCROLL DOWN

FRAMGÅNGSRIKA SAMARBETEN MELLAN IDROTTARE OCH FÖRETAG


 

CLIENT MANAGEMENT

 

Idrottare ska kunna fokusera på rätt saker under karriären. Att träna, tävla, vinna, vila, äta och att leva. Det andra finns vi till för. Det är riktigt bra Client Management enligt oss.

En elitdrottares karriär är inte så lång. Det gäller att se till att stödet från sponsorerna går hand i hand med de sportsliga framgångarna. Det resulterar i ett bra liv under karriären och, om allt går bra, en stabil ekonomi när strålkastarna på arenan slocknar. För karriären, den fortsätter.

 

Uttrycket Client Management är brett och kan innehålla många olika delar. Vi på Core Talent hjälper till med att hitta nya sponsorer, att förhandla, skriva avtal och paketera så att samarbetet blir så attraktivt som möjligt. Vi stöttar med försäkringar och kapitallösningar, mediarelationer och PR. Vi hjälper till att definiera det personliga varumärket, vi stöttar med juridik, nätverk, hälsa och logistik. Och vi lägger tidigt tid och resurser på att fundera på vad atleten ska göra när hon eller han slutar att tävla. Det skapar trygghet.

 

Trycket på elitidrottaren är hårt idag och det kommer från många olika håll. Då är det viktigt att ha någon att hålla i handen. Att bolla saker med, att få råd och stöd. Då finns vi på Core Talent.

 

AKTIVA KLIENTER

 
ashwathi.jpg

Ashwathi Pillai, badminton

Fanny_Axelsson.jpg

Fanny Axelsson, alpint

 

 

Några av våra tidigare klienter är Gunde Svan, Jonas Nilsson, Christer Majbäck, Glenn Hysen, Billan Westin, Ludmila Engqvist, Pernilla Wiberg, Markus Larsson och Thomas Fogdö.

 

EVENT

                                               SKID-VM I LAHTIS

 

RES MED CORE TALENT

 

Att uppleva tävlingar på plats är det roligaste som finns. Därför förenar vi nytta med nöje för företagare genom att arrangera resor till några av våra större sportevenemang. Se Sveriges bästa atleter tävla mot resten av världseliten samtidigt som du träffar andra företagare, skapar relationer och lyssnar på intressanta föreläsningar. 

 

Läs mer