CoreTalent_pics_v12.jpg
CoreTalent_pics_v12.jpg

CLIENT MANAGEMENT


SCROLL DOWN

CLIENT MANAGEMENT


 
 

NÅGON ATT HÅLLA I HANDEN

 

Idrottare ska kunna fokusera på rätt saker under karriären. Att träna, tävla, vinna, vila, äta och att leva.

 Det andra finns vi till för. Det är riktigt bra Client Management enligt oss.

 

En elitdrottares karriär är inte så lång. Det gäller att se till att stödet från sponsorerna går hand i hand med de sportsliga framgångarna. Det resulterar i ett bra liv under karriären och, om allt går bra, en stabil ekonomi när strålkastarna på arenan slocknar. För karriären, den fortsätter.

 

Uttrycket Client Management är brett och kan innehålla många olika delar. Vi på Core Talent hjälper till med att hitta nya sponsorer, att förhandla, skriva avtal och paketera så att samarbetet blir så attraktivt som möjligt. Vi stöttar med försäkringar och kapitallösningar, mediarelationer och PR. Vi hjälper till att definiera det personliga varumärket, vi stöttar med juridik, nätverk, hälsa och logistik. Och vi lägger tidigt tid och resurser på att fundera på vad atleten ska göra när hon eller han slutar att tävla. Det skapar trygghet.

 

Trycket på elitidrottaren är hårt idag och det kommer från många olika håll. Då är det viktigt att ha någon att hålla i handen. Att bolla saker med, att få råd och stöd. Då finns vi på Core Talent.

 

 

 

 

AKTIVA KLIENTER

 

 

Maja Dahlqvist, längdskidåkning

Ashwathi Pillai, badminton

Fanny_Axelsson.jpg

Fanny Axelsson, alpint

 

Några av våra tidigare klienter är Gunde Svan, Jonas Nilsson, Christer Majbäck, Glenn Hysen, Billan Westin, Ludmila Engqvist, Pernilla Wiberg, Markus Larsson och Thomas Fogdö. 

 

"Då jag vill försöka lägga all min fokus på min idrott är det jätteviktigt för mig att ha en agent som kan ta hand om mina befintliga samt presumtiva samarbetspartners. Det kräver mycket tid i anspråk, tid som jag inte har om jag vill försöka bli bäst på det jag gör och det är här Keith kommer in och gör ett hästjobb för mig. I en vikande marknad vad gäller hårdvaruprodukter är det än viktigare att hitta partners som kan stötta, helst också i ett långt perspektiv där samarbetet inte behöver ta slut bara för den aktiva karriären gör det."

André Myhrer